Kuulumisia

Kevään kunniaksi blogin ulkoasukin muuttui. Jospa tämä tekstin pienentyminen nopeuttaisi silmälasienkin hankintaa… 😉

Tänään olin alkujaan tarkoitus olla Romeon kanssa Jatin agikisoissa, mutta varoaika nukutuksen jälkeen esti moiset jutut, joten nyt vaan olla möllötellään kotona. Aurinko paistaa ja jonkinasteisessa mielenhäiriössä tulin pesseeksi ikkunatkin puhtaaksi kuonojen jäljistä. Takapiha on muuttunut kurakentäksi Myyn ja Romeon spurttejen jäljiltä… Muutama kierros kurarälliä takapihalla ja sitten sisälle tepsuttelemaan valkoisille laattalattioille ja kohta sama uudestaan. : p Koirattomat ihmiset saavat slaagin täällä käydessään, vaikka kyllä se luuttu ahkerasti meilläkin heiluu, uskokaa tai älkää.

Käytiin tänään hiekkakuopilla juoksuttamassa lauma. Ihan sikana harmittaa kun kamera jäi kotiin! Aurinko paistoi täydeltä terältä ja koirat juoksivat innoissaan kirpakkaassa aamun pakkassäässä!

Samalla reissulla jaettiin myös tulevia Match Show-mainoksia, jolla keräämme rahaa seuran Vepe (vesipelastus) -venettä varten. Jyväskylän Hippoksen tapahtumassa on myös mukana koiravalokuvaaja Salla Kuikka, joka ottaa muotokuvia koirista tai koirakoista vaaleaa taustaa vasten. Hinta 3e. Kuvat saa sähköpostiin toimitettuna. Säävaraus, sateella ei kuvata.Ilmoittautumiset alkavat klo 11 ja hinta on 6 euroa. Kannattaa tulla kauempaakin mukaan! 🙂

1898737_10152078775602655_2059416243_o

Myyn juoksut ovat nyt sitten varmaan juostu, tai ainakin Romeon kiinnostavuus sitä kohtaan on lopahtanut. Myystä on tullut aikuinen ja varsin ärsyttäväkin sellainen. Hihnassa kulkeminen on asia, joka puhututtaa yhä. Voin sanoa, että tuirekaimionopein ei nyt edistytä – ei. 😉 On tahtoa huomattavasti paljon enemmän kuin näillä aikaisemmilla otuksilla. Myy edelleen vetää hihnassa kuin höyryveturi, JOS sillä on yhtään enempää hihnaa. Se on – joko tai tyyppi. Ainoa milloin Myy kulkee hyvin hihnassa kun laitan sen lyhyeen hihnaan, kuristuspannan kaulaan ja sitten mennään rinnakkain ja haistelematta. Eipä ole koiralla kovin kivaa kulkea noin pitikiä matkoja, mutta toinen vaihtoehto on hinautua painona sen perässä ja se taas ei miellytä minua. ; ) Pitkässä hihnassa ei usko hyvällä – hakee namin joo, jonka jälkeen ryntää taas vetämään hihnan päähän. Kehu oikeasta paikasta – ei auta kun sadasosasekunnin ja taas mennään, eikä usko pahalla (tiukka kielto, hihnasta nykäisy). Vinkkejä saa antaa, ennen ku mie romahan ja mielellään kuulisin vinkkejä myös belgiharrastajilta?

Hyviä uutisia kuuluu jälleen kerran Romeon Rauha-pennun suunnalta. Rauha luustokuvattiin ja koko koira oli täydellisen priimaa. Silmät terveet,  lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja sen lisäksi Rauha oli myös TgAA negatiivinen ja sillä oli loistavat kilppariarvot! Ainoa harmi tässä Hollantilais-Suomalaispentueessa oli, ettei pentuja ollut enempää! 

rauha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s